Известие

Collapse
No announcement yet.

Заключва се постоянно ???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Заключва се постоянно ???

Здравейте колеги. Попринцип когато запаля колата или дам на контакт след няколко секунди автоматично се заключва колата. Обаче преди известно време започна при всяко затваряне на шофьорската вратата да се заключва. Забелязах че при затварянето на вратата още преди да е докоснала бутона на купето което е за лампата започва да щрака и да се опитва да заключи и то при това щрака 4-5 пъти. Алармата е поставяна в италия.
    Моля за помощ че ми писна да си заключвам ключовете....

изглежда си мисли че вратата е затворена. сваляш колата и преглеждаш какво става там. може самия бутон може да дава на късо някой кабел.
    точка

Comment

Размърдай и самите клюалки със клюа механично.
      + рестартирай алармата или през клюалката и или през акумолатора ако го няма като опция.

Comment

с рестартирането пробвах и никакъв ефект ще пробвам и другите... мен ме съмнява малко релето което е за заключването... но незнам как да го проверя

Comment

Сетих се още две неща....сигурен ли си, че не си натиснал някаква комбинация с бутоните на алармата, може и докъто ти е било дист. в джоба примерно?
          И можеш последователно да отвориш корите и изкл. централното на вратата и да пробваш дали някоя не е дефектирала.(метода на изкл.)
          + може да имаш кабел който дава на късо при пантите тези в гумения кожух

Comment

колега мисля че ако бях натиснал няква комбинация от копчета след като откача и закача акомулатора все трябваше да се оправи... ще ги пробва другите методи...

Comment

Вариянт 1 ако ти е слагана допълнителна аларма:
              Иди там кадето са ти слагали алармата ако е монтирана в БГ и им кажи да махнат плюса от алармата към стоп машинкатати(това на педала за спирачки) или там кадето са го закачили този плюс.
              Вариянт 2 ако си с фабричнати "Пираня" аларма.
              Ибало си е маиката ............пробваи вариянт 1 и ако не стане разглабаяш врати .Под ключалките има едни 5 краки букси там е дачика за отворена врата и управление за машинки отключи заключи. Напраскаи ги с контектен спрей.
              Ако не се оправят нещата Много си е ИБЛО МАМАТА и................ дай инфо за марка и модел аларма
              Опел Кадет GSI
              166 2,4 JTD
              ако мислиш че е здрава дай та тествам

Comment

Working...
              X